Vi utvecklar en lösning för alla komplexa problem relaterade till solel.

7Energy konsult, produkt och projektutveckling

Vi gör det enkelt.

7Energy fokuserar på att göra drömmar och önskningar till verklighet. Vi erbjuder olika tjänster till olika sektorer, från fastighetsägare till byggföretag och leverantörer av solpaneler. Låt oss hantera stressen. Vi utvecklar produkter och upplevelser som är lika unika som våra kunder.

Vi levererar en lösning som du behöver

Istället för att kasta tärningen och ta en beslut baserad på information som hämtats från anonyma recensioner och webbplatser. . . låt oss hjälpa dig.

Våra tjänster

cof

Konsult till fastighetsägare

I genomsnitt står energi för 50% av de totala kostnaderna för en fastighet.

u6.jpg

Projektledning

Genom kunskap och självförtroende, kan projektet  nå viktiga beslut mycket snabbare.

daniel-mccullough-348488-unsplash - Copy

Projektutveckling

Enastående konstruktioner

 

Konsult till fastighetsägare

Info möte

Vi börjar med ett besök till styrelsen och informerar om solcellsmarknaden, fördelar med förnybar energi och kapitalavkastning genom att investera i solceller.

Anpassade utbildnings program

När ni är förberedda med kunskap om investering och redo för att ta nästa steg, utbildar vi dig med kunskap om solel, så du förstår investeringen och hur det kommer att påverka din framtid.

Projektledning

Vid det här steget kopplar vi oss till en leverantör och 7Energy representerar dig vid projektet! Vi tar hand om allt, inklusive projektspecifikationer. Vi kollar på ett aktivt sätt på hur installationen går. I slutet utför vi en kvalitetskontroll av hela projektet som en garanti för din investering.

Projektledning

Vi levererar annorlunda tjänster

7Energy erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Vi övervakar och hanterar alla prestations och kommersiella aktiviteter under projektets tid. Målet är att uppnå ett högre värde och minska risken.

Extensive in-house expertise

Kunderna kan utnyttja våra tekniska, finansiella och juridiska kompetens. Vi skapar individuella lösningar skräddarsydda för att möta era specifika behov. Kunderna har tillgänglighet till ett högt utbildade professionella team för att hantera och driva sin investering proaktivt. 7Energy täcker operativ risk och optimerar avkastningen.

Projektutveckling

Marknadsledar

7Energy samarbetar med institutionella investerare som företag, industrier och markägare. De anförtror oss som en pålitlig samarbetspartner för att hantera nyckelfärdiga projekt och portföljer.

Enastående konstruktioner

Specialkunskap och internationell erfarenhet gör skillnad. Enastående konstruktion leder till snabbare processer. Våra leverantörer som vi jobbar och samarbetar med, har erfarenhet av installationsmetoder och platsprocedurer, vilka är en fördel till projektsutveckling.

Hög kvalitetsnivå

Vi har samlat några av de bästa ingenjörer i branschen. Konstruktionen drivs av specialister som samordnar och övervakar fältprocesser och samtidigt, granskar teknisk design, installationer och rapporterar om projektutveckling. Specialisterna har erfarenhet av installationsmetoder, vilket säkerställer att komponenter och installationer uppfyller alla krav under alla faser av konstruktionen.

samarbetsprogram

Politiker jobbar på en strategi inom förnybar energi. Resurser och kunskap varierar i olika kommuner och regioner. Vi är ditt naturliga stöd när du undrar något relaterad med solenergi, elbilar och smarta lösningar.

Kontakt

Säj Hej