Jinko Serier

Kostnadseffektivt

Jinko solceller reflekterar en balans mellan högkvalitativa och billiga solceller.

Jinko är en av dem största leverantör av solpaneler i världen, vilket innebär att de besitter stor kompetens inom design och innovation, samt att de själva producerar alla komponenter till sina solcellspaneler.

Deras solceller är innovativa när det kommer till så kallade smartmoduler, det är en solcellsmodul som har en effektoptimerare inbyggd i solcellsmodulens kopplingsbox. Smart, snabbt, snyggt och enkelt! Allt som behövs är en växelriktare som kommunicerar med effektoptimerare

läs mer  

Trina / Jinko Mono

· 305W helsvart


Trina / Jinko Poly

· 280W


Jinko har valt att bygga sina panelsortiment av de bästa produkterna som finns på marknaden utifrån två kategorier: Kostnadseffektivt och Premium. När vi har valt Jinko bland den stora floran av paneler på marknaden har vi givetvis tittat på vilken kvalitet panelen har och hur prisvärda de är men också att de skall vara tillverkade med hänsyn till miljön. En annan viktig faktor är vilka garantier som lämnas samt att bolaget bakom garantin är stort, stabilt och kommer att finnas kvar om 25 år så att du som kund kan känna dig trygg om du mot förmodan skulle behöva nyttja garantin. Alla våra paneler har 25 års linjär effektgaranti.

En av de största producenterna av solpaneler i världen är Jinko Solar. De har blivit störst eftersom de tillverkar paneler av mycket hög kvalitet. Den stora volymen har även medfört låga priser. Deras paneler är likvärdiga i pris och kvalitet och ser för det otränade ögat identiska ut. Båda ligger i topp i SolarScoreCard som är en jämförelse av de större producenternas hållbarhetsarbete. Genom att vi vid inköp tar hänsyn till tillgång och pris på respektive tillverkares paneler säkerställer vi att du som kund får bästa pris och bästa leveranstid. Jinko lämnar 10 års produktgaranti och 25 års linjär effektgaranti.